حد نصاب معاملات به چه معناست؟ حدنصاب معاملات به مبلغی گفته می شود، که از طرف وزارت امور و اقتصاد و دارایی تعیین شده تا در صورتی که در یک فصل معاملات از حد نصاب معاملات کمتر باشد، نیازی به ارائه اطلاع
اخبار مهم:
حد نصاب معاملات

حد نصاب معاملات به چه معناست؟

حدنصاب معاملات به مبلغی گفته می شود، که از طرف وزارت امور و اقتصاد و دارایی تعیین شده تا در صورتی که در یک فصل معاملات از حد نصاب معاملات کمتر باشد، نیازی به ارائه اطلاعات کد اقتصادی و اطلاعات طرف معامله نباشد. بنابراین همه معاملاتی که از این حد مشخص شده بیشتر باشد، نیاز به ثبت  اطلاعات کامل طرف معامله دارد.

 

در زمان ارسال گزارشات خرید و فروش و معاملات فصلی، در صورتی که مبلغ خریدهای انجام شده کمتر از ۵ درصد حد نصاب معاملات کوچک آن سال باشند، لیست گزارشات را می‌توان بصورت تجمیعی در معاملات فصلی ثبت کرد.

هیئت وزیران هر ساله به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد تبصره 1 ماده 3 قانون برگزاری مناقصات -مصوب ۱۳۸۳- و ماده (۴۲) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) -مصوب ۱۳۹۳- نصاب معاملات موضوع ماده (۳) قانون برگزاری مناقصات -مصوب ۱۳۸۳- را به تفکیک زیر به تصویب می‌رساند:

 

۱- معاملات کوچک

۲- معاملات متوسط

۳- معاملات بزرگ

 

برای مطالعه‌ی بیشتر به ادامه مطلب بروید

تعیین نصاب معاملات سال ۱۴۰۰ موضوع ماده (۳) قانون برگزاری مناقصات (تصویبنامه شماره ۱۷۸۰۹/ت۵۸۷۶۹هـ مورخ ۲۱/۲/۱۴۰۰ هیئت وزیران)

 

وزارت امور اقتصادی و دارایی

 

هیئت وزیران در جلسه ۱۹/۲/۱۴۰۰ به پیشنهاد شماره ۱۸۶۶۷/۵۶ مورخ ۸/۲/۱۴۰۰ وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد تبصره (۱) ماده (۳) قانون برگزاری مناقصات -مصوب ۱۳۸۳- و ماده (۴۲) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) -مصوب ۱۳۹۳- تصویب کرد:

 

۱- نصاب معاملات موضوع ماده (۳) قانون برگزاری مناقصات -مصوب ۱۳۸۳- به شرح زیر تعیین می‌شود:

 

          الف- معاملات کوچک: معاملاتی که مبلغ معامله تا سقف مبلغ ششصد و پنجاه میلیون (۶۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال باشد.

 

          ب- معاملات متوسط: معاملاتی که مبلغ معامله بیشتر از سقف معاملات کوچک بوده و از مبلغ شش میلیارد و ششصد و پنجاه میلیون (۶.۶۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تجاوز نکند.

 

          پ- معاملات بزرگ: معاملاتی که مبلغ برآورد اولیه آنها بیش از مبلغ شش میلیارد و ششصد و پنجاه میلیون (۶.۶۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال باشد.

 

۲- نصاب معاملات موضوع بند (۱) به موجب ماده (۴۲) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) به مواردی که معامله به صورت مزایده انجام می‌شود، تسری می‌یابد.


بر این اساس ۵ درصد حد نصاب معاملات کوچک سال‌های مختلف به شرح زیر است:

          سال 1396: مبلغ 11,000,000 ریال

          سال 1397: مبلغ 12,500,000 ریال

          سال 1398: مبلغ 16,400,000 ریال

          سال 1399: مبلغ 22,500,000 ریال

 

          سال 1400: مبلغ 32,500,000 ریال


این مطلب را به اشتراک بگذارید:

حد نصاب معاملات

حد نصاب معاملات https://eitaa.com/gmp_rozblog_com حد نصاب معاملات حد نصاب معاملات حد نصاب معاملات حد نصاب معاملات حد نصاب معاملات

حد نصاب معاملات حد نصاب معاملات حد نصاب معاملات حد نصاب معاملات

ما را از نظرات ارزشمند خود درباره‌ی این مطلب آگاه کنید
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش